Αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Studios Κύθνου Μαργαρίτα logo

Κύθνος διαμονή Studios ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα.

Τοποθεσία Studios δωματίων Μαργαρίτα στην Κύθνο.

Στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στην Παναγία Κανάλα της Κύθνου κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, βρίσκονται τα Studios ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα σε έναν από τους καλύτερους παραθεριστικούς οικισμούς του νησιού.
Κοντά στην παραλία της Μεγάλης άμμου βρίσκονται δυο ακόμα πανέμορφες παραλίες, η παραλία Αμμουδάκι και η παραλία Αντώνηδες. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορεία με το λιμάνι του νησιού Μέριχα και και το χωριό Δρυοπίδα.

Αποστάσεις Studios ενοικιαζόμενων δωματίων Μαργαρίτα

Από το λιμάνι του νησιού Μέριχα η απόσταση των δωματίων είναι (11km) έντεκα περίπου χιλιομέτρα.
Η απόσταση απο το χωριό την Δρυοπίδα είναι (7km) επτά χιλιομέτρα ενώ απο την Πρωτευούσα του νησιού Χώρα είναι περίπου (12km) δώδεκα χιλιομέτρα απο τον νέο δρόμο.
Για να έρθετε στα δωμάτια μας στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στην πανέμορφη Παναγιά Κανάλα θα πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο που συνδέει το λιμάνι με το χωριό Δρυοπίδα και την Παναγία Κανάλα. Στην πλατεία του οικισμού της Κανάλας θα κάνετε δεξιά και θα ακολουθήσετε τον δρόμο προς την Μεγάλη Άμμο. Φθάνοντας στην παραλία τα πρώτο συγκρότημα που θα συναντήσετε είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα. Εναλλακτικά και αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσον μπορείτε να πάρετε από το λιμάνι το λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Μέριχας-Παναγία Κανάλα.

Για να δείτε την διαδρομή από το λιμάνι προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας στην Κανάλα με τους χάρτες της Google πατήστε εδώ.
Για να δείτε πως θα έρθετε στην Κύθνο πατήστε εδώ
Δείτε επίσης
Κύθνος διαμονή στα studios δωμάτια Μαργαρίτα
Διαμονή
Με σκοπό να κάνουν την διαμονή σας στην Κύθνο ευχάριστη, τα Studios, ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα προσφέρουν προσεγμένης ποιότητας υπηρεσίες.
Φωτογραφίες απο τα Studios δωμάτια Μαργαρίτα στην Κύθνο
Φωτογραφίες
Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών των Studios, δωματίων Μαργαρίτα πάνω στην Παραλία της Μεγάλης Άμμου στην Παναγία Κανάλα της Κύθνου.
Κύθνος αυθεντική και φιλόξενη τα πάντα για το νησί
Κύθνος
Οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι στη βορειοανατολική ακτή της Κύθνου κοντά στα Λουτρά, στην θέση Μαρουλάς βρισκόταν η παλαιότερη....
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ
Και απολαύστε μοναδικές Προσφορές
Ζητήστε διαθεσιμότητα
Κύθνος διαμονή Studios στην Κύθνο Κύθνος ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κύθνο Κύθνος ξενοδοχεία Διαμονή στην Κύθνο δωμάτια Κανάλα Κύθνος

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Studios Κύθνου

Μαργαρίτα

Παραλία Μεγάλης Άμμου

Παναγία Κανάλα Κύθνος

Τ.Κ:84006

www.margaritak.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Αθήνα: (0030) 2105822643 & 2105320103

Κύθνος: (0030) 2281032265 & 2281032887

Κινητά: (0030) 6948367840 &  6948367841

Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Επικοινωνία